Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Overall

Det var väl väldigt vad svårt det var att hitta en vinteroverall som inte är rosa eller blå! Och när jag väl hittar en med stjärnor på, så googlar jag ochdå har den fått sämst i test. Not so troligt att jag ville ha den plötsligt.
 
Verkar som om Ica Maxi har toppenoveraller till 1/4 av priset på typ Abeko, Reima, Didriksson osv. Värt att kolla upp!
 
Hittade en jätteläcker overall på tradera, förresten:
 
Märket är Pyxis, och jag tycker den här är så himla härlig! Men jag vet inte riktigt vilken storlek jag ska ha, eller om den är så bra jag vill att den ska va. Aja, jag letar vidare.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hjälp, börjar det redan bli dags att tänka på vinterkläder?! Jag har inte ens köpt något till hösten! Men jag antar att man måste börja titta runt redan nu...

Svar: Ja, jag började titta på höst-förskolekläder och fortsatte med vinteroverallkoll ^^
Sudden

2012-08-06 @ 12:37:54
Postat av: Evy

det var ingen dålig färgglad overall det där hehe!.. lite snygg på nå sätt å udda oxå för den delen :D men frän på nå sätt samtidigt :)

2012-08-07 @ 01:18:40
URL: http://MyBloggNotYours.bloggplatsen.se
Postat av: Evy

tack! haha ja vet.. man har väll lärt sig ;)

2012-08-09 @ 00:47:08
URL: http://MyBloggNotYours.bloggplatsen.se
Postat av: KKP

Vi hade en overall från Coop och en från Maxi hans båda vintrar och de har funkat jättebra. När det varit riktigt kallt hade han fleceställ under

Svar: Ja vi ska nog kolla där, känns onödigt att köpa något sånt där 8-900 krs plagg..
Sudden

2012-08-12 @ 19:52:52
URL: http://kirrekirrepirre.soclog.se
Postat av: Kirre

Jag tycker inte heller att behöver köpa en dyr första vintern. Troligtvis kommer hon ändå bara stå stilla och iaktta :)

Svar: Ja, en ett-åring kan väl ändå knappt röra sig. Som en liten Michelingubbe då möjligtvis :P
Sudden

2012-08-20 @ 21:40:40
URL: http://kirrekirrepirre.soclog.se
Postat av: M adde

märket är molo :) modellen av overallen heter pyxis.. inte så noga men ändock!:P

Svar: Tyckte väl inte det stämde med att märket skulle heta Pyxis :P
Sudden

2012-08-22 @ 10:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits