Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ögonlaser

Har googlat lite på ögonlaseroperationer nu. Två viktiga saker verkar göra att jag inte kommer kunna operera mig än på några år. Dels så ska man inte amma, utan måste vänta ca 2-3 månader efter sista amningen, och dels måste synen vara stabil i minst 2 år. Bah.

Det positiva är väl att synen förändras pga alla hormoner när man ammar, så det kan ju vara därför jag ser så sjukt dåligt. Det negativa är att det känns lite tölitt att skaffa nya glasögon/linser, också kanske synen rättar till sig igen när jag slutar amma. Linser kan ju vara värt visserligen, eftersom de håller typ ett halvår, medan glasögon har jag ofta flera år.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jasså, blir synen sämre även under amning? Jag har bara hört att den blir det under graviditeten. Jag såg mycket sämre när jag var gravid, men jag tycker att det har rättat till sig nu... eller så har jag vant mig.2012-02-25 @ 17:43:45
Postat av: Ögonlaser risker

Lätt värt vartenda öre med ögonlaser, just saying.

2012-02-27 @ 02:05:55
URL: http://www.terminalglasogon.com/ogonlaser/
Postat av: Ida

Lisa: Ja, det stod så, och jag ser ohyggligt dåligt nu! Antar att det är amningen.Ögonlaser risker: Ja, det tror jag med, verkar inte vara så mycket risker.

2012-02-27 @ 15:22:43
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kristoffer

Jag har funderat på att köra på ögonlaser flera gånger, men alltid hejdat mig för att jag är rädd att vara en av de få som får jobbiga biverkningar.

2012-02-29 @ 23:25:49
URL: http://www.ogonoperation.nu
Postat av: Emil

Jag skriver en del om ögonlaseroperationer och har flera vänner som har gjort operationen. Av det jag har sett är det ytterst få som får komplikationer. Rent instinktivt känns det ju onaturligt och läskigt att lysa med laser i ögat. Reptilhjärnan säger liksom "Nej!". Det många inte tänker på är att lasern har en slipande funktion. Den jämnar till ytan på den hårda (som ben!) hornhinnan inuti ögat. Ungefär som att slipa till en tand som är ojämn. Om du är osäker på vilka risker som finns för ögonlaseroperationer är du välkommen till min sida (nedan). Den är oberoende och inte sponsrad av något företag eller nåt.Själv är jag blott lite astigmatisk och slipper dessa iögonfallande krav...

2012-03-05 @ 11:55:11
URL: http://ögon-laser.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits