Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Damn you, Lövnäsbuss!

I måndags hade jag läkartid på Skoghall och packade in Tuv ai vagnen och hoppade på bussen till stan. Väl i stan spatserade jag vidare till busstationen för att ta bussen ut till Skoghall. Såg att det stod en buss med texten "LÖVNÄS" på, och eftersom jag hade gott om tid så tänkte jag att det inte gjorde något att åka via Lövnäs.

Kom på bussen med vagnen genom att en tant erbjöd sig att hjälpa mig att lyfta på vagnen.

Bussen åkte ut till öa, och när den var nästan vid Martins jobb vid Ica Lövnäs messade jag och berättade att jag var så nära. Han skrev tillbaks att jag kunde hoppa av bussen och ta bilen om jag ville, men jag skrev tillbaka att jag inte ville väcka eller krångla med Tuva. Så åkte bussen vidare, och jag antog att det skulle svänga in och åka via Hammar som den brukade. Men icke! Då fortsätter bussen tilbaka till Cooprondellen och sedan vidare tillbaka till stan! I panik trycker jag på stoppknappen och får hoppa av på busshållplatsen som heter Nolgård och som är placerad precis vid 90-vägen.

Jag kliver av och hamnar på en grusväg mitt i ingenstans. Kollade klockan och kände att jag inte visste om jag skulle hinna gå ända till Skoghall, och dessutom behöva korsa vägen. Nej, istället fick jag ringa Martin, som av en händelse just hade lunch. Han kom och hämtade upp oss, och körde oss till mamma.

Inte visste jag att de hade ändrat så Lövnäsbussen BARA går till Lövnäs. Men nu vet jag.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad tölit! Haha! Tur att du inte satt och småslumrade så att du hamnade i stan igen :-)

2012-01-05 @ 15:24:03
Postat av: Kristin

haha hur kunde du inte veta det? hihi

2012-01-05 @ 19:23:06
URL: http://kirrekirrepirre.soclog.se
Postat av: Evy

hahaha rolig du Ida! du gjorde det misstaget ja gjorde förra året på den lövnäs bussen ha ha xD ja trodde oxå att den skulle som vanligt gå vidare via hammar å hade glömt att den bytt linje å ja blev lika paff å irriterad jag när ja märkte det att den inte åkte den väg ja trodde ha ha.. inte lätt å alltid ha koll på rätt buss som ska till rätt ställe eller hur Ida ;) :P xD

2012-01-05 @ 23:05:35
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Lisa: Haha ja, så dumt! :P Tur att man är med liksom!Kristin: Har inte hört det, inte åkt skoghallsbuss på lääänge..Evy: Haha gött att jag inte är ensam då! :D

2012-01-08 @ 12:34:55
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits