Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Äääntligen

Äntligen är den förbannade matteprojektboken inlämnad! Den landade på 42 sidor och handlar om olika matematiska områdena, som geometri, sortering, antal osv. Aktiviteter och sammanfattningar, äntligen är detta över! Skickade in den igår, vet om att jag antagligen kommer få påbackningen på vissa sidor, men det var så mkt jag orkade nu.

Idag har vi redovisat olika tematiska arbetssätt, och på måndag har vi seminarie. SEN är det sommarlov! Mammaledighet here I come! Två månader med Tuva gos, sen sätter allvaret igång med examensarbete, slutpraktik och sedan jobbsökande. Vi har sökt förskoleplats (omg, var nära att skriva dagisplats!) till Tuva, och ja.. vi väntar på svar om vi får platsen vi önskar.

Ikväll åt jag och Martin 3-rätter, glömde ta kort på maten. Men det var iaf löjromstoast med rödlök, smetana och citron till förrätt, blodig ryggbiff med hemmagjord rödvinssås och egenfriterade pommes, och sallad. Efterrätten bestod av färska jordgubbar med hemmagjord vaniljglass! Underbart gott!

Just det, när Martin fyllde år fick han bl.a. en fritös och en glassmaskin, så de används flitigt!

Till maten drack vi champagne och öl, förresten. Kändes som vi firade något, men vi kom inte på vad.

När sista droppen skumpa var drucken kom Martins polare Johnny hit. Vi satt och tölade ett tag, såg Let's dance-finalen ochdrack öl. Nyss missade de bussen och tog taxi till stan. Jag har just lagt en ansiktigtmask, ska strax skölja av den och go to bread. Tihi.

Kommentarer

Postat av: mamsen

Hmhm...synd man inte var bjuden till all denna delikatess!!! hehehe

2012-06-02 @ 02:35:44
Postat av: Ida

aww ja :/

2012-06-02 @ 15:14:26
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

OMG! Ida glömde ta kort på maten! Vad händer??!!

2012-06-02 @ 23:08:26
Postat av: Evy

efterrätten lät inge fel den du ;) hehe

ok men ni firade väll inget specielt elle hehe.. man kan väll dricka gött ihop utan å fira nåt oxå :D

2012-06-07 @ 20:41:23
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits