Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Däppt

Är förkyld och tycker synd om mig själv. Idag fick Tuva hög feber igen, så vi går på sparlåga här hemma just nu. Så skönt att ha Martin hemma så vi kan avlasta varandra och så. Fick sova i morse medan han tog upp Tuva, guld värt!

Nu fick han ryck och ville prova fabrikspommes i nya fritösen, så han är och handlar. Pekås har redan stängt, så han blåste iväg till Kvantum. Vi har ju potatis hemma, men de va han inget sugen på att göra något med, haha. Sånna ryck kan man få.

Råkade se ett program om flygande ormar. Uhh, håll er på marken!

Kommentarer

Postat av: Evy

haha flygande ormar?!.. var det sånna som slingra sig i träd då kanske å sen kastade sig iväg..?! ja isåfall ja håller med.. de får hålla sig på marken å långt bort från oss som ogillar ormar hehe :P tur det inte finns flygande ormar i sverge hehe.. hoppas ju inte på det iallafall! ^^

2012-05-20 @ 00:16:46
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits