Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

AMS

Fick ett brev idag på posten från Armbetsförmedlingen. Det va uppföljningen på mitt möte i onsdags. Av någon anledning hade han skickat med en jobbansökan skriven av någon Ida Antonsson. Jag trodde först att det va ett exempel på hur det kan se ut, men han sa å andra sidan på mötet att jag inte behövde hjälp med att skriva ansökan eftersom jag verkade kunna det. Han måste ju ha råkat ge mig den andra stackars satens jobbansökan. Försökte ringa honom, men han va inte där.

Ringde också till kirurgmottagningen p åsjukhuset efter att jag fått besked att jag ska dit om 2 månader. Jag trodde de hade skickat fel, för i ett tidigare brev sa de att jag skulle till bröstmottagningen. "Men ska jag opereras?!" halvskrek jag i den stackars telefonistens öra. "Njae, det vet jag inte, det ser jag inte här på datorn... men du måste träffa en kirurg först innan vi kan göra den bedömningen. " God jul. Tänk om de tar mitt bröst?! AAHHH!!! Vaffan ska jag träffa en kirurg för!? Kanske kan slänga in en näsoperation eller nåt när de ändå är igång. Som tröst. Eller kanske kan de ge mina ögon en lasertreatment.


God jävla jul

Kommentarer

Postat av: apa

va?? men gud ska dom operera? shit pommes! vaddå? är det cancer? fan vad dåliga dom är på besked... ring om du vill prata. :(

2007-12-21 @ 20:22:26
Postat av: Kaka

Njae hon vet inget. Jag är lite rädd och vill helst förtränga det tills det har gått 2 månader och jag får komma och prata med doktorn..

2007-12-21 @ 22:20:36
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: apa

iofs...hade det varit kräftan hade du nog fått komma tidigare...

2007-12-21 @ 22:42:30
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits