Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jackfnatt

Började jobba tidigt tidigt imorse, och jag mådde skitbra! Satt och åt med barnen och 13 fröknar och vi drack kaffe och åt ägg. När klockan närmade sig tio började jag plötslgit märka av mensen som kom med stormsteg. Jag tog en värktablett men dt gick inte övr dt minsta så jag åkte hem. Låg hos mamma och vilade n timm, sen drog jag till stan på Lisas begäran (skulle hjälpa henn md en grej), och gic runt där och tyckte syndom mig själv. Det sltuade md att jag köpt fejkskinnpaj till mgi själv. I provhytten såg den råball ut, lite kort men snygg ändå. När jagkom hem så kändes den ännu kortare i midjan och på kortet jag tog ser dn jätteplastig ut. Fan.
image77

Så nu vet jag varken ut ellr in ska jag sälja den llr ha den i smyg då och då? Den kostad 300 så dt va ju inte en förmögent jag la ut mn ändå en del för fattiglappar som jag.

Det passar bra md pallesjaln och mössan iag... mja. Jag borde ha kortare överkropp.

(ska redigra dtta inlägg påandra datorn strax så dt inte fattas bokstävr här och där ^^)

Kommentarer

Postat av: pauline

tycker du ser ball ut! ser dock inte så mycket neråt, men på det kortet ser det bara bra ut sötis

2007-12-14 @ 16:22:21
Postat av: Anonym

Kan du inte lämna tillbaka jackan till affären då?

2007-12-14 @ 18:32:14
Postat av: Kaka

Anonym: nej det går inte att lämna tillbaka, för den va på rea i en affär som skulle stängas ner. Så inga byten :/

Pauline: Taack söta! Den ser inte så plastig ut på riktigt, bara blixten som jävlas ^^

2007-12-15 @ 15:57:53
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits