Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jaa!!

Jag har glömt att berätta att jag förra veckan fick ett jättebra brev! Läs det så förstår ni:
image130

Wohoo! Ingen bröstcancer!!

Tyvärr får jag leva med min cysta, och den gör ont, men är ofarlig så de vill inte ta bort den. Jäddra bôbber.

Kommentarer

Postat av: Jasmine

Har du haft en bra dag? :)

2008-04-18 @ 17:47:25
URL: http://assmine.blogg.se/
Postat av: apan

menåh, varför ska du ha kvar den om det gör ont? det är ju skitkonstigt. :(

2008-04-18 @ 18:57:44
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Kaka

För de vill inte skära/operera i "onödan"...

2008-04-18 @ 19:02:56
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Lisa

Du kan väl begöra att få operation ändå, även om de rekommenderar något annat? Men vad skönt att det inte var cancer iaf!

2008-04-18 @ 19:14:23
Postat av: Ida

Inte när jg är så ung säger de. Mn har sk "täta" bröst ju yngre man är, mkt fett och körtlar och sånt, så de vill inte gå in där om det inte är farligt. Hoppas bara dettta försvinner om ett tag, några år eller så.

2008-04-18 @ 19:23:12
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits