Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hahaha!

Någon i England hade läst denna bloggen och tyckt jag såg ut som en viss p-rulle skådis. Hahaha. Googlade lite och såhär ser hon ut :Är det likt? Haha va sjukt. Vi har nästan samma frisyr.

Kommentarer

Postat av: APA

hahahahaha, samma frilla!!!

2008-01-18 @ 12:38:53
Postat av: Lisa

Haha, det var faktiskt lite likt!

2008-01-18 @ 12:46:18
Postat av: Erik

Ni är födda samma år också. 2 veckor isär. LOL.
Nu är frågan; ska du ta det som en komplimang?

2008-01-18 @ 12:54:44
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kajsa

lite likt, men hon ser lite fånig ut. du är ju mycket sötare, har mycket finare ögon och allt. lätt! men frisyren var ju lite lik faktiskt :)

2008-01-18 @ 13:57:12
Postat av: Kaka

Hon har lite mer runda kinder än jag lite som en hamster.

Komplimang.. nja mja jag vet inte, haha :P Tur att hon inte va dretful iaf.

Kajsa, tack sötis :)

2008-01-18 @ 14:20:09
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Danne

Hon var ju halvsöt, fast så lika var ni inte tror jag.

2008-01-18 @ 14:57:00
Postat av: Kaka

Hehe det sitter i håret ;)

2008-01-19 @ 10:56:38
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits