Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nyttig? Inte jag.

Läste Linas blogg nyss och fick lite ångest. Hon ska va nyttig och sluta äta chips och annat man borde hoppa över once in a while. Jag kom hem igår från affären med en stor påse chips, och nu har jag köpt creme fraiche (kort datum = 30% avdrages i kassan) så jag kan göra dipp. Några öl hade vart gott, men allt jag har är en kvarglömd cider med passionfruktsmak. Det får duga. Faktum är att jag intalar mig själ att jag här nyttigare om jag dricker avtten till än ngt annat. Mjo det är ju lite nyttigare, men det kanske inte kompencerar för chipsen på det sätt jag tror/låtsas.

Erik är inte hemma, han stod inte ut med att inte få spela. Jag sitter hrä med min lilla blogg och min lilla bilddagbok och hoppas jag int dör av tristess. Då kanske jag kan gympa lite, det ska visst va bra. Dessutom så kan ju DET kompencera chipsen.

Usch härom dagen köpte jag en stor godipåse och tryckte i mig. Men som jag sa till Erik "Amen ja väger lika mkt som när jag va 16 så det gör väl inget?" Min kropp dör nog lite inombords.


Skulle va kul att börja träna. Just det jag har inte råd.


"Snälla Ida, LÄS IGENOM din inlägg INNAN du publicerar!"

Kommentarer

Postat av: Danne

Dra ut på promenad lite, det kan kompensera lite för chipsen ;) så brukar jag göra, inte för att jag blir mindre tjock men det känns bra!

2008-01-18 @ 14:56:08
Postat av: Kaka

Ja mn det brukar jag också. Antaligen blir det överkompencation om jag går ut i det hrä vädret och råkar blåsa bort. Fyffan det är inte värt det. Inte idag :D

2008-01-19 @ 10:57:36
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Danne

Nä inte idag kanske, det blåser ju ganska halvmycket :)

2008-01-19 @ 13:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits