Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Firefox

Har kommit till min kännedom att min  blogg ser mkt bättre ut i Firefox är Internet Explorer. Så skaffa Firefox omedelbums, så slipper ni sitta och tro att min header är jätteful. För den är snyggi Fireox. Nog med reklam, men det är sant.

Idag har jag jobbat, sen tvättstugan, sen har vi handlat, gjort goda köttfärsbiffar med kryddningen Biffteki och tzatsiki och potatishalvor till det. Och nu står Erik och gör cheesecake. Åh så gott! Bra att göra det nu, eftersom den ska stå i frysen över natten. Gött att komma hem till imorrnm eftermiddag det.

Kommentarer

Postat av: Erik

www.getfirefox.com

Det är allmänt känt att MSIE visar alla sidor fult.

Denna modellen följer man som webbdesigner:
http://i80.photobucket.com/albums/j196/Spit_Me_Out_666/web-design.gif

2008-03-11 @ 22:08:43
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Danne

Finns väl ingen som använder IE längre? firefox is the way to go :)

2008-03-12 @ 13:41:03
Postat av: Kaka

Har fått för mig att en hel del, inklusive min egen mor använder just IE :O oroväckande.

2008-03-12 @ 22:48:47
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: freestyle

syns det inte :( det står iaf, "sir can you help me?" :)

2008-03-12 @ 23:22:05
URL: http://metrobloggen.se/91minfrihet
Postat av: Erik

Det är IE 6.0 som är problemet.
Men många börjar uppdatera till IE 7.0, och då ser de flesta sidor helt okej ut.

2008-03-13 @ 19:19:42
URL: http://www.virtualerik.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits