Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hockeykoll

Igår var vi hemma hos Eriks föräldrar. På kvällen spelade FBK- Frölunda och vi satt och kollade. Det visas en ruta då och då där det står ungefär:
Tekningar:
Färjestad  7
Frölunda  5


Jag frågar helst seriöst:
- Men varför får de inte teka lika många gånger?

Erik, hans bror och hans pappa börjar skratta medan hans mamma försöker lugna ner dem med "men skratta inte, man måste ju få fråga". De skojade om "Ja, de står där och tekar för sig själv.." . Jag fick förklarat att det va ju vunna tekninkar det betydde. Okej, inget mer med det. Tills tio minuter senare när jag kom på vad jag hade frågat. Jag bubblade av skratt och fick bita mig i läppen för att inte störa i hockeyn. Det lungade ner sig, men jag fick skrattanfall med jämna mellanrum under resten av kvällen. Haha, smart brud.

Kommentarer

Postat av: Danne

Gulligt ;)

2008-03-15 @ 13:38:16
Postat av: Kaka

Hihi, eller nåt ;)

2008-03-15 @ 18:56:54
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Emma

hej! tack för kommentaren!:) måste säga att jag verkligen diggar din header..:D grym!

2008-03-15 @ 19:24:00
URL: http://www.meiio.se
Postat av: Madeleine

SVAR: Tack för kommentaren! Verkligen jobbigt att förlora någon, jag förstår precis hur du känner dig.. Jag beklagar sorgen! Hoppas att det går bra för dig i alla fall! :)Lycka till i framtiden! Kraam

2008-03-16 @ 14:42:49
URL: http://madeleinejanssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits