Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jobb, CV, personligt

På listan "10 roligaste sätten att spendera eftermiddagen efter jobbet på" så ligger INTE "söka jobb" högt upp. Inte på min lista iallafall. Mina ögon är antaligen smått fyrkantiga efter att ha suttit här och läst och skrivit massa ansökningar, personliga brev och CV åt höger och vänster.


Skulle skriva något men jag minns inte vad.

Jo!
En av barnen jag hade förra veckan har en mamma som jobbar på avdelningen bredvid där jag va idag. Hon kom och sa att hennes dotter(4 år) hade sagt:
"Det är så bra när Ida är här, för hon bryr sig om barnen. Det gör inte de andra fröknarna, de bara dricker kaffe hela tiden."

Kommentarer

Postat av: sajtutbyte .se

Tjena Tjejen såg att du blev medlem på topplistan i sajtutbyte.se men inte lagt nån banner men jag har fixat en åt dig gå in kolla men glöm inte logga in och hämta ditt röst kort html koden att läga på din hemsida så att dina besökare rösta fram din sida.

Mvh sajtutbyte .se

2008-03-05 @ 19:49:29
URL: http://sajtutbyte.se
Postat av: Lina

Haha härligt att barnen har någon som bryr sig där ibland =)

2008-03-08 @ 09:42:29
URL: http://neithotep.babyblogg.se/
Postat av: Kaka

hehe, ja verkligen ;P

2008-03-08 @ 10:30:51
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits