Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jobbintervju

Oj jag ska visst på intervju i Karlskoga. Betyg, intyg och referenser ska jag ta med. Vad är en referens? Vad är det för intyg? Hjälp tack! :S Jag har blackout!

Kommentarer

Postat av: Erik

Jag tror att intyg är ett bevis på att du gjort något speciellt som kan vara av värde för arbetslivet.

Till exempel fick jag intyg när jag höll på med "Ung Företagsamhet", och sånt är ju meriterande.

2008-03-18 @ 15:19:24
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Ja det va arbetsgivarintyg, sa hon på arbetsförmedlingen. Gosh.

2008-03-18 @ 18:15:26
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Lisa

Wohoo, vad är det för jobb då?

Referenser är om du har jobbat på andra ställen där de tyckt att du var bra. Då kan du ange dem som referens och om din blivande arbetsgivare vill kolla upp dig så kan h*n ringa din referens och fråga vad du är för nån.

2008-03-18 @ 19:17:35
Postat av: Ida

Ja, jag tänkte fråga en som är lite småchef på ett ställe där jag jobbat mycket. Vet att hon gillar mig ;)

2008-03-18 @ 19:29:36
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: ulle

Skit också!!! Men det var en väldigt bra match och nu vinner ju såklart Frölunda dom avslutande 2 matcherna!!!!!

2008-03-18 @ 22:00:50
URL: http://makrames.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits