Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stjärttorsdag

Jag är himla fyndig idag. Det är sant. Stjärttorsdag. Hihi. Jonas var också duktig emotorsdag, skär-torsdag! Hoho, det är bara för mycket alltså!

Förut va jag på komvux och snackade med en kvinna som jag tyckte som käck nog ut att tåla lite skoj. Vi satt och kollade på kau.se och på de engelska kurserna så stod det "bachelor" någonting.
"Man måste visst ha ungkarlsbetyg, höhö!" skojade jag och fick en konstig blick och ett pressat skratt. Eller det va inte ens ett skratt, det va ett läte.
Jag antar att hon tyckte jag va skitkul. Sen så kollade jag på fler kurser
"Hm, är matte C knövvlig?"
"Eh..menar du.. om den är..krånglig, eller?"
"Aa!"

Jag kom fram till att jag har tre alternativ;
1. Jag kan läsa matte C som jag kan ha nytta av i framtiden
2. Jag kan läsa psykologi och något mer för att va renodlad barnskötare
3. Jag kan läsa Photoshop och ha kul

Ja, det lär nog bli 3 om jag känner mig själv rätt. Jag är sån. Gillar att ha kul sådär. Fast psykologi A låter lockande också.
Jag grejade med ps idag, för att testa om jag kvalar in för kursen.

Jag tyckte den blev rätt ball.

Nu ska jag gå och lugna ner mig.
Erik ska göra lövbiff idag till oss, va ska du äta?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag ska äta sjömansboff. Lövbiff låter mycket godare!

Psykologi A läste jag i gymnasiet. Det var intressant, men har man verkligen nytta av det som barnskötare? Är det inte mer pedagogik man bör läsa då?

2008-03-20 @ 18:42:20
Postat av: Kaka

Nej, alltså jag ska inte bli barnskötare, det var bara en tanke.

Sjömansbiff, det receptet satt vi och tittade på häromdagen ;) gott med biff, potatis o sås. Mm..!

2008-03-20 @ 18:57:57
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Kajsa

en bit grillad lax! och ägg.

Glad Påsk på dig Ida!

2008-03-20 @ 20:52:31
Postat av: Huggo

Har läst Psykologi A & B, lite oväntat ellerhur? :P

2008-03-21 @ 13:03:30
Postat av: Ida

Kajsa: Åh mums! Längesen jag åt lax.. i somras tror jag.. mm.. GLAD PÅSK!

Huggo: Mja lite otippat sådär.. eller vänta nu.. nej inte egentligen, låter lagom slappt- passar väl dig? ;)

2008-03-23 @ 13:58:22
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits