Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dagens facit

Ams:
Kom in på mötet och hon pratade om något ang a-kassa. Jag nämnde att jag inte har a-kassa och ho ntittade storögt på mig "Har du inte? Men då ska inte du va inskriven i jobbgaranti för ungdomar!" Så vi fick skriva ur mig och nomore money for Ida. I dörren ut mötte jag Pauline, hon såg het ut i kritstrecksrandig kavaj och matchande brallor. Jag belv sugen på Kahlùla (on har/hade en wowchar som hette så). Så jag drog i väg till sytemet och ångrade mig när jg kom in. Men så fick jag syn på en flaska med en elefant på, Am.. ngt hette den. Det smakar väl Bileys tänker jag. Jg betlde och slängde frm leget. Gubben i kassan kollade inte.
"Ska du inte se mitt leg?" sa jag nervöst.
 "Äsch." svarde han utan att titta.
Sen gick jag runt på stan utan att köpa något. Köpte efter ett tag 2 baguetter och körde hem.

Bilbesktning:
Bilprovaren såg snäll ut och bad nästan om ursäkt för att han fanns. Tyvärr bad han inte om ursäkt för att ge mig 4 fel på bilen. Den läckte ut kladdig olja under och va allmänt otrevlig. Jag har nu ringt min syster Anna och försökt få pappas gamla röda Ford. Så slipper jag betala för reparationer och dret för min gamla Corsa. Den är 20 år och behöver kanske somna in snart. Bilen raspar när jag bromsar. Dessutom råkade jg köra hela vägen hem, inklusive motorväg med handbromsen i. Hej och hå.

Kväll:
Detta kan inte ses som ett facit då kvällen inte är här än. Men vi ska till mamma och äta och dricka gott tillsammans med syster Lisa som bilar upp för tillfället.

Kommentarer

Postat av: Linda Spethz

Hej! Flaskan du köpte hette Nog Amarulla? Beklagar sorgen om din far föresten. SHitt va jobbigt! Men gulligt med tjillevippen! Jobbar du nu eller? jo men nu för tiden är väl krp ganska bra? mkt studenter och lite blandat? Nje vi blir nog inte kvar i örebro.. längtar hem mkt. Men det är väldigt skönt med ny stad! behövde se nått nytt! Bor din mamma kvar där ovanför Celynan? Kom o tänka på att det alltid luktade pizza där hehe. ha de gott

2008-05-18 @ 21:57:03
URL: http://spethz.fashionblogg.se/
Postat av: Ida

Linda: Precis, amrulla hette. Fasen så gott! :D Mjo det har inte vart en lätt start på året, men vi jobbar på det allihopa.
Krp är mycket studenter och så, men bara ett svindyrt konsum att handl på t.ex. Men det är ju så långt till och från allt och alla. Nästan alla jg känner bot på gruvlyckan just nu, så vi är ju en bit ifrån. Jao, mamma bor kvar och pizzafläktarna är kvar! Haha!

2008-05-19 @ 09:21:40
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits