Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hit eller miss?

[bild]

Bilden föreställer min mun och en daim. Daimens smak är "Forest fruit".

Jag gick genom affären och mina ögon drogs mot pelaren med säsongens Daimsmak.

Mitt omdöme:
Choklad och bär passar inte ihop i detta fallet. Det smakar blåbär.
Betyg: 2 (det är ju iallafall Daim)

Så ha inte bråttom med att köpa denna chokladbit, men MEN om du gör det låt mig gärna höra vad DU tycker. Hit eller miss, ris eller ros, smek eller pisk, hiss eller diss? Har ni redan provat den vill jag absolut höra omdöme och betyg.

Ja men skål då?


Kommentarer

Postat av: Herr J

Bilden funkar inte >:

2008-05-09 @ 10:28:30
URL: http://jpmat.blogg.se
Postat av: Ida

Nej jag vet. Jag skrev bara [bild] för att jag inte kan lägga in bilder på denna dator :D

2008-05-11 @ 13:27:56
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Anneli

Urk, daim med smak! men måste nog ta o pröva den när jag ser den.. alltid måste man ju pröva alla nya saker. Gillar centern med tuttifrutti smak :)

2008-05-12 @ 16:03:20
URL: http://miniego.blogg.se
Postat av: Anneli

Lätt att jag ska pröva... men du.. dom e svinsvår att hitta! Jag har kollat nu i pressbyrån och hemköp och Ica, men ingen Daim med smak. Får nog ta mig till ICA focus i götet, den största ICA jag varit i, med det största utbudet.

2008-05-16 @ 23:28:11
URL: http://miniego.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits