Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nommer, nommer

Nu har jag suttit och numrerat hela pusslet, så jag kan lägga ihop det utan att behöva kämpa när och om jag hittar den sista pusselbiten.

Strax ska jag och guben ut och gå en runda, nu när det för en gång skull är uppehåll. Så skönt att det var fest på fredagen, och att man hade hela lördagen till att slappa, då ha rjag plötsligt en dag över! Ah, skönt! Ut och gå, sen köra någon maskin har jag täntk mig, vi får se om jag kommer på något mer, det blir väl den här datorn misstänker jag.

Kommentarer

Postat av: Erik

Vad är det för maskin du ska köra, du har väl bara B-körkort?

2009-06-21 @ 15:05:01
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Javisst fasen, får lägga ner det då.

2009-06-21 @ 17:55:25
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

HAHA, jag trodde att du skämtade när du sa att du skulle numrera alla bitar... lite störd är du allt! ;)

2009-06-22 @ 12:15:04
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: haha, jag tyckte det va råsmart -.-

2009-06-22 @ 16:55:31
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits